zgłoszenie: Studium Analizy Transakcyjnej, edycja 2019/2020.

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Telefon (wymagane)

Temat

Treść wiadomości / Dane do faktury

List motywacyjny:

Klauzula informacyjna:
- administratorem Pani/Pana danych jest: Centrum Analizy Transakcyjnej z siedzibą w Poznaniu,
- Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji szkolenia: Studium Analizy Transakcyjnej, zgodnie z rozporządzeniem RODO,
- Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia Studium Analizy Transakcyjnej,
- posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
- ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.,
- podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy,


Terminy spotkań:

StudiumAT, Edycja 2019/2020:
15-17.11.2019 r.
13-15.12.2019 r.
17-19.01.2020 r.
14-16.02.2020 r.
13-15.03.2020 r. [przełożone na Czerwiec]
17-19.04.2020 r.
15-17.05.2020 r.
19-21.06.2020 r.

Szkolenie 101:
15-17.05.2020 r.

StudiumAT, Edycja 2020/2021:
13-15.11.2020 r.
18-20.12.2020 r.
22-24.01.2021 r.
19-21.02.2021 r.
12-14.03.2021 r.
16-18.04.2021 r.
14-16.05.2021 r.